ER VI FOR OPPTATT MED VÅRES IMAGE?

I dag var jeg på espresso house i dag og jobbet med en fremføring som jeg skal ha på fredag. Jeg jobber veldig bra på cafeer, eg liker og skifte miljøer når jeg studerer. I det siste har jeg jobbet mye på skolen så nå måtte jeg velge et nytt sted og studere. 

Jeg hadde bestilt meg te. De skulle rope når den var klar. Så jeg finner et sted og sitte. Jeg sitter bort ved et lang bord ved vinduet. Det er et langt bord der flere folk sitter ved. Jeg sitter mitt imellom noen studenter som også jobber med oppgaver. Eller, de gjorde egentlig ikke det. Når jeg satt meg ned ved bordet og så oppdaget jeg tilfeldig at alle hadde bare skrevet overskrift i notat boken. Det alle gjorde ved bordet var og ta selfier. Alle tok selfier av seg selv, og bilde av "arbeidet " sitt. Det holdt på og bare snappe og ta selfier hele tiden de var det også dro de. 

Eg ble helt skremt. Jeg godtar at man tar et bilde her og der, men når du sitter og bare tar bilder av deg selv hele tiden når du på en cafe, også går du. Da er det nok et tegn på at du er litt for opptatt av imaget sitt. Når jeg så de holdt på sånn, så kan jeg ikke forestille hvordan de neste generasjonene  vil være... Vi er litt for opptatt av og høre hva andre syns, eller tar jeg helt feil nå ? 

Jeg lurer på: Hva syns dere ? Hvorfor tror dere at folk bare drar på cafe for å ta bilde av seg selv også går igjen ? Er jeg bare en gammel kjerring som ikke har peiling ? 


#selfie #samfunn #dagensungdom 

TILBAKE TIL BLOGGEN ETTER EN TØFF PERIODE

Hei dere ! Jeg er endelig tilbake her på bloggen. Jeg måtte ta meg en god pause fra bloggen fordi jeg gikk igjennom en ganske tøff periode. Men nå er jeg har jeg begynt og se lyset i enden av tunnelen. 

Her er det som har skjedd: 

  • Praksis i barnehage: Nå tenker dere kanskje at det er jo ikke ille fordi du vil jo jobbe i barnehage. Ja det er veldig sant men denne perioden hadde flere faktorer som gjorde at dette ble en tøff periode. Dette var den siste praksisen som hadde for dette studie, så det var en del press på meg at jeg skulle fullføre denne og bestå. Jeg hadde en gruppe oppgave med noen i klassen i praksis. Vi var i samme barnehage. Det var ikke lett og jobbe med de. (de leser ikke bloggen min så det går bra at jeg skriver dette ). Vi skulle lede et utviklings prosjekt. Jeg har ikke helt den sterke personligheten til å lede, og det er noe jeg jobbe med. Så dette var en liten utfordring for meg, så med og jobbe i gruppe så håpte jeg at vi skulle støtte hverandre. Det endte dessverre ikke sånt. De utnyttet dessverre min svake personlighet. De klarte og få til at jeg måtte snakke med barnehagen og ja, ta ledelsen. Jeg fikk en god kontakt med barnehagen så det var jeg glad for, men de to andre på min gruppe oppdaget at de i barnehagen likte meg og de ble sjalu. Så de ble sjalu, og begynte og gå imot meg. Dette gjorde meg litt deprimert... Men jeg fikk god støtte fra gode venninner, og eg klarte og komme meg igjennom det. Så nå har vi klart og fått oppgaven våres godkjent. Så nå slipper jeg og jobbe med de igjen så eg er utrolig glad for det ! :D Så denne erfaringen har lært meg en ting, ikke la andre ødelegge. Eg vet at det er ikke lett, men trust me, de fortjener ikke å ødelegge en god person som deg ! ;) 
  • Sykdom: I praksis ble jeg syk tre ganger...... Influensa alle gangene... Så måtte ta igjen flere dager i praksis.... Men nå er de tatt igjen så jeg er endelig ferdig. 
  • Operasjon: Jeg måtte fjerne en klump i huden på haukeland nå nettopp. Legene var litt bekymret for den, så de ville fjerne den. Så nå har jeg to sting i armen som er ganske øm. Men det er bedre at jeg har en øm arm i to uker, enn at jeg går med en klump som er farlig og kanskje har kreft. Det er noen uker til jeg får svar. Krysser fingrene for at det er ikke noen galt med den!

Som dere ser det har vært en tøff periode. Men som jeg sa, jeg ser et lys i enden av tunnelen, det begynner og bli bedre nå :) 

Så nå er jeg tilbake, og nå får dere se mer blogg innlegg ;) 

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Januar 2017
+ legg meg til som venn

Jeg er en jente fra Bergen by. Jeg studerer barnehagelærer på høgskulen i Vestlandet. Jeg er glad i foto og musikk. Jeg har en rar humor og liker og skille seg ut fra folkemengden. Denne bloggen tilhører instagrammer: fotolotten.
hits