FOR EN HELG TIL NÅ !

Så ja, det har ikke vært noe blogg innlegg denne helgen. Det er fordi de har vær mye stress denne helgen. På nattåpent skulle jeg bare jobbe til 23, men jeg måtte jobbe til midnatt. Det ble en 7 timers vakt..... Det var en veldig laaanggg vakt.... Men hey, det ble en del penger tjent så klager ikke ;)

Men det skjedde litt drama etter jobb. Jeg kommer ned på terminalen, og gjett ka, bussen gikk ikke før 02.00.......... Eg ble veldig fortvilet.... Jeg fant ingen taxi og ingen som kunne hente meg. Meeeennn, jeg traff en som jobbet på i en annen butikk på senteret. Hun hadde bestilt taxi så jeg tok så jeg ble med på den til mamma og de. Jeg overnattet hos mamma de til lørdagen fordi de bor nærmere jobben og da slapp jeg og dra så langt så seint. 

Så jeg hadde planlagt og være hos mamma og de litt på lørdagen meeenn, pappa hadde blitt syk. Og jeg har ikke tid og bli syk, så jeg forsvant ut av huset med en gang :p haha :P Så jeg dro jeg hjem, skiftet, og var med typen min resten av dagen :) 

Så det har vært litt av en helg til nå! I dag skal jeg være med kjæresten min. Vi skal på tur i fin været også se brann kampen hos han etterpå :) 

Håper dere får en fin søndag og håper ikke dere hadde så stresset helg til nå :P 

 Processed with VSCO with a1 preset
#stress #helg #hverdag #selfie #kjæreste 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Jeg er en jente fra Bergen by. Jeg studerer barnehagelærer på høgskulen i Vestlandet. Jeg er glad i foto og musikk. Jeg har en rar humor og liker og skille seg ut fra folkemengden. Denne bloggen tilhører instagrammer: fotolotten.


hits